Táto udalosť je už neaktuálna

Na našom ďalšom stretnutí nám Stanislav Králik priblížil pre nás možno trochu bližšiu kuchyňu, ktorá je typická hlavne pre Andalúziu. Španielsko nám predstavil dezertom. Porozprával nám, ako sa pripravuje typické andalúzske gaspacho, netradičné kura na sladko – Pollo a la Miel. Záver patril odľahčenému Crème brûlée na vidiecky spôsob.

Jana Mačicová
metodik pre výtvarníctvo, foto, film, tvorivé dielne, kluby a krúžky, prácu s marginalizovanými skupinami

propagačné práce

Tel.: 035/ 760 3783
Mob.: 0918 940 648, 0907 218 172

E-mail:
jana.macicova@ros-komarno.sk
osveta.vff@gmail.com

Značky:

Detaily podujatia

13. augusta 2020 14:00
13. augusta 2020 18:00
document.getElementById("from").setAttribute("autocomplete", "off"); document.getElementById("to").setAttribute("autocomplete", "off");